Praktijk

 • De praktijk

  Orthodontiepraktijk Veldhuijzen van Zanten is een kleinschalige praktijk. Deze wordt gerund door een zelfstandig ondernemer, een orthodontist. De praktijk bestaat uit de orthodontist en negen personeelsleden. Er worden orthodontische behandelingen uitgevoerd bij patiënten die verwezen zijn door de tandarts of de behandeling vindt plaats op eigen verzoek. Wij werken aan klanttevredenheid door de patiënt aan het einde van de behandeling te vragen een internationaal erkende enquête in te vullen.

  De missie van orthodontiepraktijk Veldhuijzen van Zanten is: Het perfectioneren van het gebit en aangezicht in functie en esthetiek zodat de behandelde tot in lengte van dagen probleemloos functioneert met een dentitie waar men trots op en blij mee kan zijn.

  De kernwaarden van de visie van de praktijk zijn:
  – Betrokkenheid
  – Betrouwbaarheid
  – Bereikbaarheid

  Binnen de praktijk zijn de volgende functies te onderscheiden:

  Orthodontist
  De orthodontist is eigenaar van de praktijk. Zij geeft leiding aan orthodontie assistentes en balie medewerksters werkzaam in de praktijk. De orthodontist ziet elke patiënt.

  Orthodontie assistente

  De orthodontie assistente is opgeleid om diverse onderdelen van orthodontische behandelingen uit te voeren. De orthodontie assistente werkt volgens professionele richtlijnen, werkinstructies en protocollen van de organisatie. De orthodontie assistente ontvangt functioneel leiding van de orthodontist.

  Balie medewerkster
  De balie medewerkster is het eerste aanspreekpunt voor patiënten. De balie medewerkster is belast met administratieve en secretariële ondersteuning van de praktijk. De balie medewerkster ontvangt leiding van de orthodontist.

  Klachten
  De meeste patienten zijn tevreden over de behandeling. Toch kan het zijn dat u een klacht heeft. Wij zijn aangesloten bij de klachtenregeling van de NMT. U kunt hier lezen wat u kunt doen als u een klacht heeft.

  Orthodontiepraktijk Veldhuijzen van Zanten waarborgt de kwaliteit van de praktijk. De praktijk is ISO 9001:2008 gecertificeerd door Kwaliteit in de Praktijk.

 • Mededelingen

  Wachtlijst
  Op dit moment bedraagt de lengte van de wachtlijst voor tieners circa 10 á 11 maanden. De wachtlijst voor volwassenen (18+) bedraagt circa 2 jaar.
  Een spoedconsult kan op indicatie van uw tandarts binnen 3 maanden plaatsvinden.

  Vakantiesluiting

  In verband met de herfstvakantie is onze praktijk gesloten van vrijdag 15 oktober t/m zondag 24 oktober. Kijk op onze EHBO pagina wat te doen in geval van spoed.