De praktijk

De praktijk

Orthodontiepraktijk Veldhuijzen van Zanten is een kleinschalige praktijk. Deze wordt gerund door een zelfstandig ondernemer, een orthodontist. De praktijk bestaat uit de orthodontist en negen personeelsleden. Er worden orthodontische behandelingen uitgevoerd bij patiënten die verwezen zijn door de tandarts of de behandeling vindt plaats op eigen verzoek. Wij werken aan klanttevredenheid door de patiënt aan het einde van de behandeling te vragen een internationaal erkende enquête in te vullen.

De missie van orthodontiepraktijk Veldhuijzen van Zanten is: Het perfectioneren van het gebit en aangezicht in functie en esthetiek zodat de behandelde tot in lengte van dagen probleemloos functioneert met een dentitie waar men trots op en blij mee kan zijn.

  Betrokkenheid
  Betrouwbaarheid
  Beschikbaarheid
Lotte Veldhuijzen van Zanten, Orthodontist

Lotte Veldhuijzen van Zanten heeft tandheelkunde gestudeerd aan het ACTA in Amsterdam van 1987 tot 1993. Vervolgens heeft zij de specialisatie orthodontie voltooid aan het ACTA in Amsterdam van 1994 tot 1998. Lotte is BIG geregistreerd onder nr. 49042713702.

Femke Hogeveen, Orthodontist

Femke Hogeveen heeft tandheelkunde gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen van 2009 tot 2017. Vervolgens heeft zij de specialisatie orthodontie voltooid aan het UMCG in Groningen van 2017 tot 2021. Femke is BIG geregistreerd onder nr. 29922818802.

Gerjan van der Stouwe
Praktijkmanager

Ellen
Balie medewerkster

Geke
Balie medewerkster

Annet
Orthodontie-assistente

Annelies
Orthodontie-assistente

Berber
Orthodontie-assistente

Judith
Orthodontie-assistente

Tineke
Orthodontie-assistente

Marit
Orthodontie-assistente

Daniëlle
Orthodontie-assistente

Wat klanten zeggen

"Een fijne praktijk!"

Een fijne praktijk waar ze aandacht hebben voor je kind. Met veel geduld alles wordt uitgelegt door Lotte en waar je altijd netjes te woord wordt gestaan door Gerjan. Kortom, een praktijk waar je kind gezien wordt en waar je naar onze ervaring een eerlijk en duidelijk advies krijgt.

"Erg goede behandeling gehad!"

Ik heb hier een hele goede invisalign behandeling gehad! De medewerkers zijn ontzettend aardig en zeer professioneel ingesteld. Vele malen beter dan de orthodonthist die ik had toen ik nog aan het puberen was..

"Zeer kundig en vriendelijk praktijkteam!"

Wilde altijd al een Invisalign beugel en eindelijk stap gezet. Prettige sfeer en een zeer kundig en vriendelijk praktijkteam. Zeer tevreden met resultaat tot nu toe!

Spoedklachten?

Er kan van alles los gaan of kapot gaan aan je beugel. Probeer altijd eerst zelf je klacht op te lossen. In de weekenden en in vakanties kunt u de instructies op het antwoordapparaat volgen bij ernstige spoed of een niet zelf op te lossen klacht.