Corona

Maatregelen i.v.m. COVID-19 (corona) uitbraak

Vanwege de huidige COVID-19 uitbraak is een bezoek aan onze praktijk aan voorwaarden gebonden.

Wij verwachten van u:

– dat u de afspraak annuleert als er sprake is van: koorts en/ of verkoudheidsklachten (hoesten, snotteren, keelpijn, moeilijk ademen) of een bewezen corona-besmetting
–  dat u de afspraak annuleert als u korter dan 2 weken geleden genezen (klachtenvrij) bent van een corona-besmetting
– dat u of uw kind maximaal 5 minuten voor de afspraaktijd het pand betreedt

Wat u van ons kunt verwachten:

– onze gebruikelijke hygiënemaatregelen; gebruik van handschoenen en mondkapjes bij elke patiënt, de behandelstoel wordt na elke patiënt gereinigd met alcohol en alle gebruikte behandelmaterialen worden gesteriliseerd.
– een transparant gelaatsmasker voor de orthodontist en assistentes in aanvulling op de mondkapjes wat u én ons maximale bescherming tegen het virus biedt.

Wij zijn van mening, en worden hierin door onze koepelorganisaties o.b.v. literatuur en studie in ondersteund, dat wij op deze werkwijze op een veilige manier de afspraken kunnen laten plaatsvinden. Toch kunnen wij het ons ook goed voorstellen dat u of uw kind het spannend vindt om onze praktijk weer te bezoeken. Neemt u in dat geval contact met ons op, wellicht kunnen wij uw zorgen wegnemen. Mocht u op dit moment liever geen afspraak laten plaatsvinden dan horen wij dat natuurlijk ook graag.